Компьютерная модель динамики морской привязной системы с гибкой связью - Трунин, К. С.; Trunin, Kostiantyn S. (My University, 2017)
Анотація. Створено математичну модель морської прив’язної системи (МПС) із гнучким зв’язком (ГЗ), що дозволяє моделювати ГЗ у складі МПС на основі заданих параметрів МПС й удосконалювати проектування МПС із ГЗ.
Трунин, К. С. Компьютерная модель динамики морской привязной системы с гибкой связью = Computer model of the dynamics of a marine tethered system with flexible connection / К. С. Трунин // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2017. – № 4 (471). – С. 3–13.
Keywords: компьютерная модель морской привязной системы; гибкая связь; моделирование гибкой связи; совершенствование проектирования гибкой связи; комп’ютерна модель морської прив’язної системи; гнучкий зв’язок; моделювання гнучкого зв’язку; удосконалювання проектування гнучкого зв’язку; computer model of a marine tethered system; ﬂexible connection; ﬂexible connection modeling; improvement of ﬂexible connection modeling