Методичні вказівкі до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Обробка експериментальних даних на комп'ютері" - Приходько, С. Б.; Макарова, Л. М.; Пугаченко, К. С. (My University, 2018)
Методичні вказівки призначені для студентів IV курсу спеціальностей 121 "Інженерія програмного забезпечення" і 122 "Комп'ютерні науки", які вивчають дисципліну "Обробка експериментальних даних на комп'ютері". Також можуть бути корисними магістрам, аспірантам і усім тим, кому потрібно провести первинну обробку та здійснити вибір аналітичної моделі закону розподілу експериментальних даних, знайти оцінки кореляційної функції, спектральної щільності і параметрів моделі стаціонарного випадкового процесу.
Приходько, С. Б. Методичні вказівкі до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Обробка експериментальних даних на комп'ютері" / С. Б. Приходько, Л. М. Макарова, К. С. Пугаченко. – Миколаїв : НУК, 2018. – 76 с. + електрон. копія.
Keywords: обробка експериментальних даних; аналітична модель; закон розподілу експериментальних даних; оцінка кореляційної функції; оцінка спектральної щільності; оцінка параметрів моделі стаціонарного випадкового процессу