Методичні рекомендації з курсу "Логіка" для семінарських занять - Квачов, Анатолій Пилипович (My University, 2005)
Дані рекомендації в розгорнутому вигляді висвітлюють усі основні теми і питання, призначені для орієнтування студентів при підготовці до семінарських занять з дисципліни "Логіка".
Квачов, А. П. Методичні рекомендації з курсу "Логіка" для семінарських занять / А. П. Квачов. - Миколаїв : НУК, 2005. - 24 с. + ел. копія.
Keywords: логіка; культура мислення; правила логіки