Using AI for creating personalized training programs, analyzing progress, and forecasting results - Molotylnikova V.S.; Lozhenko K.V. (International Scientific Periodical Journal "Modern engineering and innovative technologies", 2024)
Стаття досліджує вплив інноваційних технологій, зокрема штучного інтелекту (ШІ), на фізичну культуру та спорт. Розглянуто роль цифрових технологій у підвищенні мотивації до здорового способу життя, популяризації спорту серед українців та оптимізації тренувального процесу. Основну увагу приділено персоналізації тренувань за допомогою ШІ, зокрема використанню мобільного додатку BodBot, аналізу прогресу, прогнозуванню результатів і запобіганню травм. Висвітлено можливості сучасних технологій у створенні індивідуальних тренувальних програм, обробці великих обсягів даних, візуалізації результатів і моделюванні прогресу. Автори підкреслюють значення цифрових тренувальних програм, фітнес-трекерів та інших інноваційних рішень для досягнення високих спортивних результатів та популяризації фізичної культури серед різних верств населення.
Використання ШІ для створення персоналізованих програм тренувань, аналізу прогресу та прогнозування результатів
Molotylnikova V.S, Lozhenko K.V. Using AI for creating personalized training programs, analyzing progress, and forecasting results = Використання ШІ для створення персоналізованих програм тренувань, аналізу прогресу та прогнозування результатів // Modern engineering and innovative technologies - Karlsruhe, Germany. 2024. (December). Issue No 36 Part 5. Pp. 31-38.
Keywords: інноваційні технології; фізична культура; спорт; штучний інтелект; персоналізація тренувань; мобільний додаток BodBot; фітнес-трекери; аналіз прогресу