Дослідження методів створення веб-додатків та розробка інтернет-сайту для музичної школи з використанням WordPress - Киричук К. В. (My University, 2023)
У даній кваліфікаційній роботі представлена розробка сайту для музичної школи. За допомогою цього веб-сайту організація зможе вирішувати такі завдання, як ефективна презентація школи в Інтернеті, розширення потенційної аудиторії, підвищення обізнаності та інформування громадськості. Кваліфікаційна робота містить аналіз предметної галузі, технікоекономічне обґрунтування, технічний і робочий проекти, а також розділ з охорони праці. Сайт розроблено з використанням мови сценаріїв PHP, динамічної мови JavaScript, стандартної мови розмітки веб-сторінок HTML і каскадних таблиць стилів CSS. База даних розроблена на базі MySQL. Робота виконана на 97 сторінках машинописного тексту і містить 34 рисунки, 39 таблиць, 2 додатки та список використаних джерел із 15 найменувань. Робота представлена українською мовою.
Киричук, К. В. Дослідження методів створення веб-додатків та розробка інтернет-сайту для музичної школи з використанням WordPress : магістерська робота ; спец. 126 ''Інформаційні системи та технології'' / К. В. Киричук ; наук. кер. Н. Р. Книрік. – Миколаїв : НУК, 2023. – 97 с.
Keywords: унiфiкoвaнa мoвa мoделювaння; бaзa дaних; скриптoвa мoвa прoгрaмувaння; мoвa рoзмiтки гiпертекcту; кacкaднi тaблицi cтилiв; веб-зacтocунoк; PHP; 126 ''Інформаційні системи та технології''; Unified Modeling Language; Personal Home Page; HyperText Markup Language; Cascading Style Sheets; PhpMyAdmin