Цивільний процес - Дубинський О. Ю.; Достдар Р. М. (My University, 2025)
Методичні вказівки містять вимоги щодо підготовки до практичних занять та самостійної роботи студентів, список літератури з навчальної дисципліни Цивільний процес для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності D8 Право факультету морського права НУК імені адмірала Макарова.
Цивільний процес : метод. вказівки і рекомендації щодо підготовки та проведення практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності D8 Право / уклад. О. Ю. Дубинський, Р. М. Достдар. – Миколаїв : ФМП, 2025. – 59 с.