Особливості державного контролю за додержанням законодавства на авіаційному транспорті - Дубинський, О. Ю. (My University, 2018)
У статті обґрунтовано, що сучасні глобальні тенденції та інновації сприяють модернізації галузі цивільної авіації та її виходу на якісно новий рівень, а відповідно, посилюються вимоги щодо контролю додержання законодавства на авіаційному транспорті. Узагальнені та проаналізовані основні нормативні акти, що регламентують питання державного контролю на авіаційному транспорті. Сформульовані та охарактеризовані особливості державного контролю за додержанням законодавства на авіаційному транспорті.
Дубинський, О. Ю. Особливості державного контролю за додержанням законодавства на авіаційному транспорті = Features of state control over compliance with legislation on aviation transport / О. Ю. Дубинський // Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. – 2018. – № 4. – С. 208–212.
Keywords: авіація; авіаційний транспорт; повітряний транспорт; державний контроль; додержання законодавства; авіаційні правила; перевірка; авиация; авиационный транспорт; воздушный транспорт; государственный контроль; соблюдение законодательства; авиационные правила; проверка; aviation; aviation transport; air transport; state control; compliance with legislation; aviation rules; verification