Методичні вказівки до проходження наукового стажування магістрів (для студентів усіх форм навчання спеціальностей 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища») - Бродовська, Альбіна Вікторівна; Трохименко, Ганна Григорівна; Наконечний, Ігор Володимирович (My University, 2021)
Мета даних вказівок – забезпечити магістрантів методичними вказівками з організації, проходження і захисту звітів з переддипломної практики. Метою переддипломної практики є закріплення і розширення знань, отриманих при освоєнні теоретичного курсу, формування навичок творчого професійного мислення шляхом оволодіння науковими методами дослідження, методами аналізу даних, формування аналітичної та виробничої діяльності, узагальнення отриманих результатів. Призначено для студентів усіх форм навчання спеціальностей 101 "Екологія" та 183 "Технології захисту навколишнього середовища".
Бродовська, А. В. Методичні вказівки до проходження наукового стажування магістрів (для студентів усіх форм навчання спеціальностей 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища») / А. В. Бродовська, Г. Г. Трохименко, І. В. Наконечний. – Миколаїв : НУК, 2021. – 28 с.