DeepTech Startup: Покроковий план розробки та запуску - Єфімова Ганна; Марущак Світлана; Трушлякова Антоніна; Запорожець Ірина; Пономаренко Наталія; Iefimova Ganna; Marushchak Svitlana; Trushliakova Antonina; Zaporozhets Iryna; Ponomarenko Nataliia (My University, 2024)
DeepTech включає в себе проривні технології, що базуються на наукових дослідженнях та інженерних інноваціях. Цей посібник – це покроковий план до успішного створення та запуску DeepTech стартапу починаючи з розробки прототипу, технічної реалізації, залучення фінансування та маркетингових стратегій, і закінчуючи вивченням прикладів успішних стартапів. Рекомендовано особам, які вже мають вищу освіту, студентам, які мають ступінь бакалавра та продовжують навчання на магістерських програмах. Він буде корисним для зацікавлених сторін – роботодавців, бізнесменів s бізнес-леді, державних установ, недержавних організацій для створення та запуску DeepTech стартапів.
DeepTech Startup: A step-by-step development and launch plan
DeepTech Startup: Покроковий план розробки та запуску = DeepTech Startup: A step-by-step development and launch plan : навч. посібник : у 2 т. / Г. Єфімова С. Марущак А. Трушлякова І. Запорожець Н. Пономаренко. – Миколаїв : Іліон, 2024. – Т. ІІ.– 100 с.