Технологія енергомашинобудування - Ошовський, Віктор, Якович (My University, 2019)
Конспект лекцій розроблений відповідно до програми курсу “Технологія енергомашинобудування” та навчального плану підготовки бакалаврів за освітньою програмою «Холодильні машини і установки та системи кондиціонування» спеціальності 142 – Енергетичне машинобудування. В кожній темі приведені питання до вивчення, література та питання і завдання для самоконтролю. Матеріал посібника призначений для самостійної підготовки студентів з теоретичного курсу і для поглибленого вивчення дисципліни. Посібник також може бути використаний студентами інших напрямів підготовки з дисциплін, пов’язаних з технологіями машинобудування.
Ошовський, В. Я. Технологія енергомашинобудування : конспект лекцій / В. Я. Ошовський – Первомайськ : ПФ НУК, 2019. – Ч. 1. – 100 с.
Keywords: технологія енергомашинобудування; заготовка; база; процес різання