Філантропія або благодійна діяльність: окремі моменти походження та розвитку - Рекічанський, Б. (My University, 2022)
Актуальність бухгалтерського та податкового обліку благодійної діяльності наразі є доволі актуальною та малодосліджуваною темою, проникнення та деталізація окремих моментів якої дозволить збільшити фінансування неприбуткових установ, а для господарюючих суб'єктів – знизити витрати на благодійність, пов'язані із оподаткуванням ПДВ та податком на прибуток.
Рекічанський, Б. Філантропія або благодійна діяльність: окремі моменти походження та розвитку / Б. Рекічанський// Матеріали міжвузівськ. студ. наук.-практ. конф. "Молодь, освіта, наука". – Первомайськ : ПННІ НУК, 2022. – С. 82–85.
Keywords: благодійна діяльність; філантропія; облік; податки