Крос-дисциплінарний підхід – поєднання фізичного виховання з іншими навчальними предметами - Ложенко К.В.; Молотильнікова В.С. («МОГИЛЯНСЬКІ ЧИТАННЯ – 2024: Досвід та тенденції розвитку суспільства в Україні: глобальний, національний та регіональний аспекти», 2024)
У сучасній освіті дослідниками все частіше використовується поняття «крос-дисциплінарність», яке має свою філософію організації освітньої діяльності
Крос-дисциплінарний підхід – поєднання фізичного виховання з іншими навчальними предметами / К.В.Ложенко, В.С.Молотильнікова // Могилянські читання – 2024 : Досвід та тенденції розвитку суспільства в Україні : глобальний, національний та регіональний аспект. 2024. С. 201-203
Keywords: підходи; крос-дисциплінарний; фізичне виховання