Мовна освіта здобувачів початкової школи в процесі проведення тематичних тижнів - Чернова Марія Володимирівна (Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, 2025)
У роботі досліджено проблему мовної освіти як складову формування ключових компетентностей учнів початкової школи; висвітлено особливості організації тематичних тижнів у контексті формування мовної освіти молодших школярів. У науковій розвідці визначено компоненти, критерії, рівні та показники мовної освіти учнів початкової школи; висвітлено педагогічні умови, які сприяють якісному та ґрунтовному формуванню мовної освіти учнів у межах проведення тематичних тижнів; розроблено структурно-функціональну модель ефективного розвитку мовної освіти здобувачів початкової школи в межах проведення тематичних тижнів.
Language education of primary school learners in the process of implementing thematic weeks
Чернова М.В. Мовна освіта здобувачів початкової школи в процесі проведення тематичних тижнів = Language education of primary school learners in the process of implementing thematic weeks : магістерська робота ; спец. 013 Початкова освіта / М.В. Чернова ; наук. кер. Т.М. Білявська. – Миколаїв : НУК, 2025. – 82 с.
Keywords: мовна освіта; тематичні тижні; здобувачі початкової освіти; Нова українська школа; language education; thematic weeks; primary education learners; New Ukrainian School