Психологічні умови подолання негативної самооцінки в юнацькому віці - Левда З. А.; Levda Z. A. (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі представлено теоретичні основи та емпіричне дослідження психологічних умов подолання негативної самооцінки в юнацькому віці. Проведено аналіз сучасних підходів до вивчення даної проблематики з використанням надійних психодіагностичних методик та методів математичної статистики для підтвердження достовірності отриманих результатів.
Psychological conditions for overcoming negative self-esteem in adolescence
Левда, З. А. Психологічні умови подолання негативної самооцінки в юнацькому віці = Psychological conditions for overcoming negative self-esteem in adolescence : бакалаврська робота ; спец. 053 ''Психологія'' / З. А. Левда ; наук. кер. І. В. Ларченко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 59 с.
Keywords: самооцінка; юнацький вік; негативна самооцінка; особистісний розвиток; психологічна корекція; емоційний інтелект; когнітивноповедінкові техніки; соціальна підтримка; 053 ''Психологія''; self-esteem; adolescence; negative self-esteem; personal development; psychological correction; emotional intelligence; cognitive-behavioral techniques; social support