Моделювання процесів нестаціонарного горіння в низькоемісійній камері згоряння газотурбінного двигуна - Сербін, С. І.; Мостіпаненко, Г. Б.; Козловський, А. В. (My University, 2012)
Проведено аналіз нестаціонарних процесів горіння в низькоемісійній камері згоряння газотурбінного двигуна (ГТД) з використанням різних моделей турбулентності (LES, SAS, RANS) за допомогою програмного забезпечення ANSYS Fluent. Отримав подальший розвиток LES-підхід до моделювання нестаціонарних процесів горіння в низькоемісійних камерах згоряння ГТД. Виявлено, що для аналізу нестаціонарних процесів горіння в низькоемісійних камерах згоряння доцільно застосовувати полігедральну скінченно-елементну модель.
Сербін, С. І. Моделювання процесів нестаціонарного горіння в низькоемісійній камері згоряння газотурбінного двигуна / С. І. Сербін, Г. Б. Мостіпаненко, А. В. Козловський // Вісн. НУК. – Миколаїв, 2012. – № 1. – Режим доступу : http://evn.nuos.edu.ua/article/view/22411/20032
Keywords: газотурбінний двигун; камера згоряння; математичне моделювання; модель турбулентності