Психологічні характеристики самооцінки особистості - Чернєва Є. А.; Cherneva E. A. (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі представлено теоретичні основи та емпіричне дослідження психологічних характеристик самооцінки особистості. Проведено аналіз сучасних підходів до вивчення даної проблематики з використанням надійних психодіагностичних методик та методів математичної статистики для підтвердження достовірності отриманих результатів.
Psychological characteristics of personality self-esteem
Чернєва, Є. А. Психологічні характеристики самооцінки особистості = Psychological characteristics of personality self-esteem : бакалаврська робота ; спец. 053 ''Психологія'' / Є. А. Чернєва ; наук. кер. І. Є. Чугуєва. – Миколаїв : НУК, 2025. – 54 с.
Keywords: самооцінка; ставлення до себе; впевненість в собі; особистість; 053 ''Психологія''; self-esteem; attitude towards oneself; self-confidence; personality