Методичні вказівки до самостійної та індивідуальної роботи з дисципліни "Психологія і педагогіка" для студентів денної та заочної форм навчання - Дрозд Оксана Володимирівна; Туркова Лілія Іванівна (My University, 2015)
Призначено для студентів першого курсу денної та заочної форм навчання, що навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем "бакалавр" за напрямом підготовки 6.030504 "Економіка підприємства".
Дрозд, О. В. Методичні вказівки до самостійної та індивідуальної роботи з дисципліни "Психологія і педагогіка" для студентів денної та заочної форм навчання : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / О. В. Дрозд, Л. І. Туркова. – Миколаїв : НУК, 2015. – Назва з контейнера.