Основи організації фізичного виховання у вузі - Сокол О. В.; Колоскова, І. В.; Sokol O. V.; Koloskova I. V. (My University, 2023)
Підвищена увага до системи вищої освіти в Україні неодмінно призведе і до змін в організації та проведенні всього комплексу занять із фізичного виховання, які є однією із складових загального розвитку та становлення особистості.
Basics of organization of physical education in the university
Сокол, О. В. Основи організації фізичного виховання у вузі = Basics of organization of physical education in the university / О. В. Сокол, І. В. Колоскова // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 582–585.