Методичні вказівки до вивчення курсу "Національна економіка" - Волосюк, Марина Валеріївна (My University, 2012)
Наведені вимоги та рекомендації до вивчення курсу "Національна економіка". Вміщено програму дисципліни, тематику лекційного матеріалу, рекомендації до виконання практичних та самостійних робіт, а також перелік рекомендованої літератури. Призначені для студентів економічних спеціальностей усіх форм навчання.
Волосюк, М. В. Методичні вказівки до виконання курсу "Національна економіка" [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використ. на DVD-ROM / М. В. Волосюк. - Електрон. дан. - Миколаїв : НУК, 2011.
Keywords: національна економіка; характеристика економічного потенціалу; виробнича інфраструктура; взаємовідносини бізнесу і держави; соціальна політика