Удосконалення технології виготовлення муфти зубчастої (m = 5 мм; z = 56) - Богатко Дмитро Олександрович (My University, 2024)
В магістерській роботі на тему «Удосконалення технології виготовлення муфти зубчастої (m = 5 мм; z = 56)» надано опис призначення деталі та характеристика матеріалу, з якого вона виготовлена, зроблено аналіз її технологічності, вибір та обґрунтування типу виробництва, розроблено технологічний процес виготовлення, а також розглянуті питання вибору методів обробки отворів для змащування зубчастих коліс. В магістерській роботі наведені розрахунки спеціальних пристосувань та ріжучого і вимірювального інструментів, спроектована дільниця з виготовлення деталі, розраховані техніко-економічні показники дільниці і доцільність її проектування, розроблені заходи з охорони праці та навколишнього середовища на дільниці. Наведена оцінка стійкості обладнання дільниці механічного цеху від ударної хвилі.
Improvement of the gear clutch manufacturing technology (m = 5 mm; z = 56)
Богатко, Д. О. Удосконалення технології виготовлення муфти зубчастої (m = 5 мм; z = 56) = Improvement of the gear clutch manufacturing technology (m = 5 mm; z = 56) : магістерська робота ; спец. 131 ''Прикладна механіка'' / Д. О. Богатко ; наук. кер. А. В. Новошицький. – Миколаїв : НУК, 2024. – 137 с.
Keywords: муфта зубчаста; заготовка; припуски; пристосування для перевірки плями контакту; фреза черв’ячна; скоба; стінкомір; пристосування гідравлічне; toothed clutch; workpiece; allowances; device for checking the contact spot; worm cutter; bracket; wall gauge; hydraulic device