Розробка програмного забезпечення веб-сайту для онлайн-галереї "RiArt" - Рилов, В.О. (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота присвячена вирішенню практичної задачі інженерії програмного забезпечення, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов, а саме розробці програмного забезпечення вебсайту для онлайн-галереї "RiArt". Об’єктом розробки є програмне забезпечення вебсайту для онлайн- галереї "RiArt". Зроблено аналіз предметної галузі онлайн-галерей та проаналізовано існуючі програмні продукти та методи розробки вебсайтів. Було розроблено проєкт програмного забезпечення, а також реалізовано програмне забезпечення для вебсайту онлайн-галереї та представлено частину коду. Програмне забезпечення для вебсайту було виконано за допомогою середовища розробки Microsoft Visual Studio, мови програмування С# й JavaScipt, та СУБД Microsoft SQL Server. Кваліфікаційна робота викладена на 118 сторінках друкованого тексту, містить 62 рисунки, 11 таблиць, список використаних джерел із 7 найменувань та 4 додатки. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою.
Рилов, В.О. Розробка програмного забезпечення веб-сайту для онлайн-галереї "RiArt" : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / В. О. Рилов ; наук. кер. А. В. Пухалевич. – Миколаїв : НУК, 2022. – 118 с.
Keywords: онлайн-галерея; цифрова галерея; розробка веб-сайту онлайн-галереї; asp.net core розробка онлайн-галереї; 121 "Інженерія програмного забезпечення"