Психологічні особливості феномену помилкової вагітності - Коренєва, Юлія (My University, 2016)
У статті розглядаються психологічні особливості помилкової вагітності, як досить рідкісного психофізіологічного феномена. Виявлено схильність у певної категорії жінок до розвитку уявної вагітності. Відзначено, що цей стан виникає внаслідок цілого комплексу факторів, в основі яких знаходяться психологічні чинники.
Коренєва, Ю. Психологічні особливості феномену помилкової вагітності / Ю. Коренєва // Психогенеза особистості: норма і девіація : зб. наук. пр. – Луцьк : ВНУ ім. Л. Українки, 2016. – С. 98–104.
Keywords: вагітність; помилкова вагітність; уявна вагітність; хибна вагітність; відсутність вагітності; психологічні особливості вагітності