Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни "Фінансовий аналіз" - Каткова, Наталя Володимирівна (My University, 2004)
Вказівки визначають вимоги до змісту, оформлення і процедури захисту курсових робіт з дисципліни "Фінансовий аналіз". Призначені для студентів IV курсу денної і V курсу заочної форми навчання інженерно-економічного факультету спеціальності 6.050100 "Фінанси", а також для викладачів вищих навчальних закладів, які викладають дисципліни з фінансового аналізу.
Каткова, Н. В. Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни "Фінансовий аналіз" / Н. В. Каткова. - Миколаїв : НУК, 2004. - 20 с. + ел. копія.
Keywords: методичні вказівки; фінансовий аналіз; фінанси; оформлення курсових робіт; фінансовий стан підприємства; рентабельність підприємства