Методичні вказівки щодо виконання курсового проєкту з дисципліни «Практикум з розробки проєктів програмного забезпечення» - Приходько Сергій Борисович; Суслов Сергій Віталійович; Макарова Лідія Миколаївна (My University, 2025)
Вміщено порядок викладення курсового проєкту, його структурні елементи та правила оформлення. Ці методичні вказівки мають допомогти здобувачам у підготовці курсового проєкту. Призначено для здобувачів першого (п’ятого) курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення», які вивчають дисципліну «Практикум з розробки проєктів програмного забезпечення».
Приходько, С. Б. Методичні вказівки щодо виконання курсового проєкту з дисципліни «Практикум з розробки проєктів програмного забезпечення» / С. Б. Приходько, С. В. Суслов, Л. М. Макарова. – Миколаїв : НУК, 2025. – 30 с.