Про реактивну складову струму ротора асинхронної машини в генераторному режимі - Подимака В. І.; Осадченко Ю. В.; Podimaka Valeri; Osachenko Yulia (My University, 2021)
Розглянута груба помилка з точки зору електротехніки. А саме доведено, що реактивна складова струму ротору при переході у генераторний режим змінює знак на протилежний.
The reactive component of the rotor current of an asynchronous machine in generator mode
Подимака, В. І. Про реактивну складову струму ротора асинхронної машини в генераторному режимі = The reactive component of the rotor current of an asynchronous machine in generator mode / В. І. Подимака, Ю. В. Осадченко // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 411–413.