Методичні рекомендації та збірник завдань для розрахунково-графічних робіт з динаміки механічної системи - Руденко, Олександр Григорович; Золотой, Юрій Григорович (My University, 2006)
Збірник складається з п'яти завдань для розрахунково-графічних робіт (РГР), які охоплюють загальні теореми динаміки і аналітичну механіку. Кожна з РГР містить в собі по 30 варіантів. Наведено методичні рекомендації до виконання РГР і приклади розв'язання задач. Для всіх варіантів РГР надаються відповіді. Збірник може бути використано в учбовому процесі на всіх факультетах денної, заочної та дистанційної форми навчання.
Руденко, О. Г. Методичні рекомендації та збірник завдань для розрахунково-графічних робіт з динаміки механічної системи / О. Г. Руденко, Ю. Г. Золотой. - Миколаїв : НУК, 2006. - 72 с. + ел. копія.
Keywords: динаміка механічної системи; розрахунково-графічні роботи; загальні теореми динаміки; кутова швидкість; теоретична механіка