Особливості фізичного виховання студентів мовних спеціальностей в умовах дистанційного навчання з використанням різних технік - Лелека Віталій Миколайович; Бережний Дмитро (My University, 2024)
У тезах проаналізовано мета фізичного виховання для студентів закладів вищої освіти. Розглянуто основні форми занять з фізичного виховання
Особливості фізичного виховання студентів мовних спеціальностей в умовах дистанційного навчання з використанням різних технік / В.М. Лелека, Д. Бережний // Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Подолання кризових ситуацій у науці та освіті. - 2024. - Т.17. - С. 80-81.
Keywords: Фізичне виховання; Дистанційне навчання