Енергетична установка з нульовими викидами на основі циклу Аллама - Патлайчук В. М. (My University, 2024)
Розглянута теплова схема енергетичної установки з нульовими викидами шкідливих речовин в атмосферу, яка виконана на основі термодинамічного циклу Аллама. Проаналізовані особливості роботи такої установки.
Енергетична установка з нульовими викидами на основі циклу Аллама / В. М. Патлайчук // Матеріали VІІІ міжн. наук.-техн. конф. ''Сучасний стан та проблеми двигунобудування''. – Миколаїв : Іліон, 2024. – С. 132–134.
Keywords: цикл Аллама; енергетична установка; нульові викиди; турбіна; камера згоряння; вуглекислий газ; надкритичні параметри.