Сучасна українська літературна мова: граматика, словотвір, морфеміка, морфологія (іменні частини мови) - Баденкова В.М.; Корнієнко І.А. (МНУ імені В.О. Сухомлинського, 2022)
Пропонований посібник забезпечує навчально-методичними матеріалами курс „Сучасна українська літературна мова”, зокрема розділи граматики „Словотвір”, „Морфеміка”, „Морфологія”. Для студентів вищих навчальних закладів, які вивчають дисципліну „Сучасна українська літературна мова”.
Баденкова В.М, Корнієнко І.А. Сучасна українська літературна мова: граматика, словотвір, морфеміка, морфологія (іменні частини мови): навч.-метод. посібник. Миколаїв: МНУ імені В.О. Сухомлинського, 2022. 318 с.
Keywords: Сучасна українська літературна мова; Словотвір; Морфеміка; Морфологія