Використання інформаційних технологій та змішаного навчання у вищій школі - Тригуб, О. В. (My University, 2018)
Розглянуті актуальні питання управління освітньою діяльністю у вищій школі, застосування змішаного навчання у вищій школі та використанням новітніх досягнень у галузі інформаційних технологій у викладанні окремих курсів.
Тригуб, О. В. Використання інформаційних технологій та змішаного навчання у вищій школі / О. В. Тригуб // Матеріали VIII Міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2017. – С. 444 – 446.
Keywords: інформаційні технології; змішане навчання; освітнє середовище; освітній процес; система управління навчанням; електронне навчання; перевернуте навчання