Міцність суднового корпусу і його елементів при побудові, спуску та докуванні - Коростильов, Л. І.; Щедролосєв, О. В. (My University, 2019)
У посібнику наводиться необхідний теоретичний матеріал та розглядаються типові випадки міцнісних розрахунків корпусу і його елементів в короткотермінових періодах існування судна у вигляді виконання розрахунково-графічних робіт. Посібник призначено для підготовки магістрів за спеціальністю 135 «Суднобудування», а його окремі частини можуть використовуватись при навчанні бакалаврів і докторів філософії за тією ж спеціальністю.
Коростильов, Л. І. Міцність суднового корпусу і його елементів при побудові, спуску та докуванні : навч. посібник / Л. І. Коростильов, О. В. Щедролосєв ; за ред. Л. І. Коростильова. – Миколаїв : НУК, 2019. – 68 с.
Keywords: судно; корпус; міцність; розрахунок; побудова; спуск; докування