Методичні вказівки щодо виконання семінарських, практичних та самостійних робіт з курсу "Гроші та кредит" - Горбатюк, Ольга Миколаївна; Карась, Петро Миколайович (My University, 2004)
Вказівки містять ключові положення і поняття, а також рекомендації щодо виконання семінарських, практичних та самостійних робіт з курсу "Гроші та кредит".
Горбатюк, О. М. Методичні вказівки щодо виконання семінарських, практичних та самостійних робіт з курсу "Гроші та кредит" / О. М. Горбатюк, П. М. Карась - Миколаїв : НУК, 2004. - 80 с. + ел. копія.
Keywords: гроші та кредит; грошово-кредитні інструменти; кредитна система України; суть і функції грошей; грошовий ринок