Розробка програмного забезпечення “Автоматизація обліку навчального процесу приватної школи “СІА: свідомість, іновації, академічність” - Логвиненко В. Ю. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена розв’язанню практичної задачі інженерії програмного забезпечення, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов, а саме розробці програмного забезпечення для автоматизації обліку навчального процесу приватної школи “СІА: свідомість, іновації, академічність”. У кваліфікаційній роботі представлено аналіз практичної задачі інженерії програмного забезпечення, розглянуто існуючі програмні продукти та розроблено постановку задачі на створення програмного забезпечення. Виконано аналіз вимог, розроблено архітектуру та ескізний, технічний і робочий проєкти. Представлено результати розробки та складено розділ з охорони праці. Об’єктом даної роботи є процес розробки програмного забезпечення для автоматизації обліку навчального процесу приватної школи “СІА: свідомість, іновації, академічність”. Кваліфікаційна робота викладена на 158 сторінках друкованого тексту, містить 21 рисунок, 39 таблиць, список використаних джерел з 24 найменувань та 5 додатків.
Логвиненко, В. Ю. Розробка програмного забезпечення “Автоматизація обліку навчального процесу приватної школи “СІА: свідомість, іновації, академічність” : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / В. Ю. Логвиненко ; наук. кер. Л. О. Латанська. – Миколаїв : НУК, 2025. – 159 с.
Keywords: програмне забезпечення; облік навчального процесу; веб- інтерфейс; 121 "Інженерія програмного забезпечення"; spring; java; mariadb; mvc