Вдосконалення конструкції форсунок головного малообертового двигуна - Юрковський Андрій Миколайович (My University, 2024)
В кваліфікаційній роботі розроблений комплекс заходів щодо покращення паливної економічності двигуна шляхом вдосконалення паливних форсунок. Розглянуто питання технічного обслуговування турбокомпресора. Наведені заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 68 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 10 джерел. Графічна частина представлена на 5 кресленнях формату А1.
Юрковський, А. М. Вдосконалення конструкції форсунок головного малообертового двигуна : магістерська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / А. М. Юрковський ; наук. кер. В. С. Наливайко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 65 с.
Keywords: малообертовий двигун; важке паливо; форсунка; розпилювач; 142 ''Енергетичне машинобудування''; low-speed engine; heavy fuel; injector; nozzle