Здоровий спосіб життя студентів у забезпеченні розвитку фізичної культури - Лелека Віталій Миколайович (My University, 2023)
Обираючи шлях вищої освіти, здоров’я та здоровий спосіб життя для студентів відходить на другий план, оскільки пріоритетом стає хороше навчання, успішна здача іспитів, навіть за рахунок відмови від занять спортом, порушення режиму харчування та сну. Метою статті є обґрунтування особливостей ведення здорового способу життя студентами в контексті забезпечення розвитку фізичної культури. У зв’язку з цим серед студентів зростає захворюваність, знижується рівень фізичної підготовки, збільшується чисельність осіб, повністю звільнених від практичних занять за станом здоров’я.
Healthy lifestyle of students in providing the development of physical education
Здоровий спосіб життя студентів у забезпеченні розвитку фізичної культури = Healthy lifestyle of students in providing the development of physical education / В.М. Лелека // Вісник науки та освіти. - 2023. № 12 (18). - С. 572-580.
Keywords: Фізична культура; Студенти; Здоровий спосіб