Проектування системи керування 3 фазного безколекторного двигуна постійного струму - Білюк Іван Сергійович; Савченко Олег Валерійович; Гаврилов Сергій Олексійович; Чубчик Михайло Сергійович; Чубчик Станіслав Сергійович (My University, 2022)
Метою роботи є проектування схеми системи керування безколекторного двигуна постійного струму на базі мікросхеми UCC3626 та IRS2330.
Проектування системи керування 3 фазного безколекторного двигуна постійного струму / І. С. Білюк, О. В. Савченко, С. О. Гаврилов, О. В. Майборода, М. С. Чубчик, С. С. Чубчик // Scientific Collection ''InterConf+''. – 2022. – № 28 (137). – P. 292–301.
Keywords: безколекторний двигун постійного струму; система керування; мікросхема UCC3626; мікросхема IRS2330; датчик Холла