Особливості використання вторинних енергоресурсів в судновому енергетичному обладнанні - Пирисунько М. А.; Подвигін В. В.; Pyrysunko Maxim; Podvigin Vasyl (My University, 2023)
До важливих проблеми суднової енергетики слід віднести ефективне використання палива в теплових двигунах і зниження викидів з відпрацьованих газів. На вирішення цих проблем спрямовані нормативно-правові заходи, удосконалення робочих процесів теплових двигунів, модернізація їх основних систем, удосконалення процесу експлуатації енергетичних установок. Використання вторинних енергетичних ресурсів – одне з перспективних напрямків підвищення енергетичної ефективності установок з тепловими двигунами.
Features of application of an ejector refrigerator in the exhaust gas recirculation system in order to improve the environmental indicators of ship diesel engine
Пирисунько, М. А. Особливості використання вторинних енергоресурсів в судновому енергетичному обладнанні = Features of application of an ejector refrigerator in the exhaust gas recirculation system in order to improve the environmental indicators of ship diesel engine / М. А. Пирисунько, В. В. Подвигін // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 209–211.