Методичні вказівки до лабораторних робіт з електричними машинами. Ч. 1. Електричні машини постійного струму і трансформатори - Кімстач, Олег Юрійович; Коновалов, Олександр Павлович; Ставинський, Андрій Андрійович (My University, 2003)
Досліджуються генератори та двигуни постійного струму і трифазні трансформатори. Наведені основні аналітичні співвідношення, які пояснюють електромагнітні процеси машин, що випробовуються.
Кімстач, О. Ю. Методичні вказівки до лабораторних робіт з електричними машинами. Ч. 1. Електричні машини постійного струму і трансформатори / О. Ю. Кімстач, О. П. Коновалов, А. А. Ставинський. - Миколаїв : УДМТУ, 2003. - 44 с. + ел. копія.
Keywords: електричні машини; трансформатори; генератори; двигуни постійного струму