Семантика концепту ВІЙНА/WAR: лінгводидактичний аспект - Філіппова Н. М.; Фомічова В. О.; Filippova Nina; Fomichova Valeria (My University, 2024)
Стаття показує один із лінгводидактичних аспектів концептуального аналізу для розуміння місця універсального концепту ВІЙНА/WAR в українськомовній і англомовній картинах світу. На прикладі аналізу дефініційних, образних і аксіологічних складових було зроблено висновки щодо типологічних характеристик концепту.
Semantics of the concept ВІЙНА/WAR: language didactic aspect
Філіппова, Н. М. Семантика концепту ВІЙНА/WAR: лінгводидактичний аспект = Semantics of the concept ВІЙНА/WAR: language didactic aspect / Н. М. Філіппова, В. О. Фомічова // Матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 746–749.
Keywords: концепт ВІЙНА/WAR; концептуальний аналіз; лінгводидактика; concept ВІЙНА/WAR; сonceptual analysis; language didactics