Бухгалтерський і податковий облік благодійної допомоги (на матеріалах ТОВ «Компанія Крона») - Рекічанський, Б. В. (My University, 2022)
Актуальність бухгалтерського та податкового обліку благодійної діяльності наразі є доволі актуальною та малодосліджуваною темою, проникнення та деталізація окремих моментів якої дозволить збільшити фінансування неприбуткових установ, а для господарюючих суб'єктів – знизити витрати на благодійність, пов'язані із оподаткуванням ПДВ та податком на прибуток. Вкваліфікаційній роботі проведено дослідження організації бухгалтерського та податкового обліку благодійної допомоги, що сприятиме забезпеченню належного стану бухгалтерського обліку та оподаткування щодо обумовленого напрямку на конкретному господарюючому суб'єкті.
Рекічанський, Б. В. Бухгалтерський і податковий облік благодійної допомоги (на матеріалах ТОВ "Компанія Крона" : бакалаврська робота ; спец. 071 "Облік і оподаткування" / Б. В. Рекічанський ; наук. кер. Н. В. Гавриленко – Первомайськ : ПННІ НУК, 2022. – 70 с.
Keywords: облік; податки; пільги; благодійна допомога; податковий облік; філантропія