Застосування змінного режиму вприскування палива при зміні навантаження головних двигунів MAN 9L32/44CR судна забезпечення ''Skandi Acergy'' - Ковальчук Іван Вікторович (My University, 2024)
Представлена кваліфікаційна робота містить у собі 109 сторінок, 39 рисунків, 5 таблиць. При підготовці роботи було використано 20 джерел інформації. У роботі розроблений комплекс заходів щодо вдосконалювання системи вприску палива дизеля MAN 9L32/44CR шляхом запровадження нового алгоритму керування процесом паливопостачання. Виконано оцінку ефективності використання запропонованих технічних рішень. Розроблено комплекс заходів з охорони праці під час обслуговування паливних систем середньообертових дизелів та заходів з охорони навколишнього середовища під час експлуатації суднової енергетичної установки.
Ковальчук, І. В. Застосування змінного режиму вприскування палива при зміні навантаження головних двигунів MAN 9L32/44CR судна забезпечення ''Skandi Acergy'' : магістерська робота ; спец. 131 ''Прикладна механіка'' / І. В. Ковальчук ; наук. кер. Є. В. Білоусов. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2024. – 112 с.
Keywords: двигун внутрішнього згоряння; часткове навантаження; фази паливопостачання; 131 ''Прикладна механіка''; internal combustion engine; partial load; fuel supply phases