Вплив духовних засад на шлюбно-сімейне право - Достдар, Р. М.; Dostdar, Ruslana (My University, 2017)
У статті досліджується питання взаємодії права і системи духовних цінностей в сучасних цивілізаційних процесах. Визначається, що християнська мораль здійснила свій значний вплив на формування світогляду українського та інших європейських народів у шлюбно-сімейних правовідносинах.
Достдар, Р. М. Вплив духовних засад на шлюбно-сімейне право = The impact of moral aspects in marriage and family law / Р. М. Достар // Часопис цивілістики : наук. практ. журн. НУ «Одеська юридична академія». – Одеса, 2017. – Вип. 27. – C. 42–45.
Keywords: право; правова система; релігійні канони; мораль; шлюбно-сімейне право; law; legal system; religious canons; morality; marriage and family law; право; правовая система; религиозные каноны; мораль; брачно-семейное право