Кримінальне право України - Бараненко Дмитро Володимирович (My University, 2025)
Вміщено методичні вказівки до написання та оформлення контрольних робіт і рефератів з навчальної дисципліни «Кримінальне право України», які включають у себе список завдань для виконання контрольних робіт та тематику рефератів, що охоплюють основні теми даного курсу і дозволяють студентам глибоко засвоїти матеріал дисципліни. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 081 «Право».
Бараненко, Д. В. Кримінальне право України : метод. вказівки до написання та оформлення контрольних робіт і рефератів / Д. В. Бараненко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 56 с.
Keywords: кримінальне право України