Лиття по газіфікованим моделям – особливості методу, проблеми та переваги - Боду С. Ж.; Бабійчук О. В. (My University, 2024)
Проведено порівняльний аналіз найбільш поширених методів лиття. Показані переваги лиття по газифікованим моделям за економічними, екологічними та технічними показниками.
Боду, С. Ж. Лиття по газіфікованим моделям – особливості методу, проблеми та переваги / С. Ж. Боду, О. В. Бабійчук // Матеріали VIІI міжнар. наук.-техн. конф. "Актуальні проблеми інженерної механіки та технології машинобудування", присвяч. 100-річчю Машинобудівного навчально-наукового інститута НУК імені адмірала Макарова. – Миколаїв : Ілліон, 2024. – С. 90–93.