Розробка Web – ресурсу для підвищення маркетингової діяльності кінопалацу "Піонер м. Миколаєва - Дудник Максим Сергійович; Dudnyk Maksym (My University, 2025)
У роботі досліджувалася актуальна проблема розробки web-ресурсу для підвищення маркетингової діяльності кінопалацу «Піонер». Основна увага приділялася питанням створення сучасного web-сайту з використанням технологій HTML та CSS, що дозволяє ефективно представляти інформацію про розклад сеансів, фільми, спеціальні пропозиції та інші маркетингові активності. Проведено аналіз сучасних підходів до створення адаптивних та продуктивних web-ресурсів у сфері кіноіндустрії. Досліджено ключові фактори, що впливають на ефективність web-сайту для кінопалацу, зокрема зручність навігації, швидкість завантаження, мобільна адаптивність та інтеграція елементів маркетингової комунікації. Обґрунтовано доцільність використання технологій HTML та CSS для розробки web-ресурсу кінопалацу як ефективного інструменту цифрового маркетингу. Розроблено інформаційну модель сайту, що враховує специфіку діяльності кінопалацу та потреби його цільової аудиторії. Для оцінки ефективності запропонованого рішення використовувалися методи системного аналізу, а також експертне оцінювання параметрів web-ресурсу з точки зору відповідності сучасним вимогам usability та маркетинговим цілям. Розроблений web-ресурс спрямований на підвищення рівня залучення користувачів, покращення взаємодії з клієнтами та підтримку маркетингових активностей кінопалацу «Піонер». Застосування розробленого рішення дозволить підвищити впізнаваність бренду кінопалацу, збільшити відвідуваність та сприяти розвитку цифрового маркетингу.
Development of a Web resource to increase the marketing activities of the Pioneer cinema in Mykolaiv
Дудник, М. С. Розробка Web – ресурсу для підвищення маркетингової діяльності кінопалацу "Піонер м. Миколаєва = Development of a Web resource to increase the marketing activities of the Pioneer cinema in Mykolaiv : бакалаврська робота ; спец. 122 "Комп'ютерні науки" / М. С. Дудник ; наук. кер. В. І. Передерій. – Миколаїв : НУК, 2025. – 75 с.
Keywords: адаптивний web-ресурс; маркетингова комунікація; системи управління вмістом; системний аналіз; Баєсовська мережа довіри; програмне середовище; 122 "Комп'ютерні науки"; adaptive web resource; marketing communication; content management systems; systems analysis; Bayesian trust network; software environment