Моделі організаційних структур в управлінні проектами реструктуризації наукомістких підприємств - Пугаченко, К. С.; Pugachenko, K. S. (My University, 2016)
Дисертація присвячена проблемі розробки і дослідження моделей імітаційного моделювання складних лінійно-функціональних структур в управлінні проектами реструктуризації наукомістких підприємств, і вирішення завдання пошуку структур, допустимих за оптимальністю згідно певних критеріїв
Models of organizational structures in project management restructuring of high-tech enterprises
Пугаченко, К. С. Моделі організаційних структур в управлінні проектами реструктуризації наукомістких підприємств : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.22 / К. С. Пугаченко ; НУК ім. адмірала Макарова ; наук. кер. І. І. Коваленко. – Миколаїв, 2016. – 22 с.
Keywords: управління проектами; організаційна структура; реструктуризація; імітаційне моделювання; теорія графодинамічних систем; система підтримки прийняття рішень; project management; organizational structure; restructuring; simulation; dynamic graph systems theory; decision support system