Удосконалення моделей управління проектами створення систем управління інформаційною безпекою - Рудник, О. В.; Rudnik, O. V. (My University, 2020)
Рудник О. В. Удосконалення моделей управління проектами створення систем управління інформаційною безпекою. – На правах рукопису. Магістерська робота за спеціальністю 122 – Комп’ютерні науки, освітня програма – Управління проектами. Національний університет кораблебудування ім. адм. Макарова. Миколаїв, 2020. В данній магістерській роботі було проведено удосконалення моделей управління проектами створення систем управління інформаційною безпекою. В процесі виконання роботи був проведенний аналіз основних методів та функцій управління данним проектом, їх вплив та значення як для кожного окремого етапу проекту (ключового та другорядного), так і для всього проекту в цілому. В процесі аналізу на окремих єтапах виконання роботи були використані наступні методи та підходи: • Графоаналітичний метод дослідження потоків інформації. • Метод схем інформаційних зв’язків. • Метод аналізу ієрархій. • Метод аналізу дерева відмов. • Мотивація персоналу Данні підходи дозволили не лише виявити потенційні проблеми в управлінні проектом створення СУІБ, але й можливі шляхи та підходи стосовно їх усунення. Все це дозволило як підвищити єфективність управління процесів проекту, так і сприяло виявленню можливих шляхів зменшення витрат по проекту.
Рудник, О. В. Удосконалення моделей управління проектами створення систем управління інформаційною безпекою = Improving project management models for creating information project management systems : магістерська робота ; спец. 122 “Комп’ютерні науки“ / О. В. Рудник ; наук. кер. В. Д. Гогунський. – Миколаїв : НУК, 2020. – 94 с.
Keywords: управління проектами; управління інформаційною безпекою; проектування; метод розподілу; 122 “Комп’ютерні науки“; project management; information project management; design; distribution method