The efficiency of refrigeration capacity regulation in ambient air conditioning systems - Trushliakov, E.; Radchenko, A.; Radchenko, M.; Kantor, S.; Zielikov, O.; Трушляков, Є.; Радченко, А.; Радченко, М.; Кантор, С.; Зеліков, А. (My University, 2020)
Розроблено новий метод і підхід до аналізу ефективності системи кондиціювання зовнішнього повітря, згідно з яким весь діапазон змінних теплових навантажень поділяється на дві зони: зона обробки навколишнього повітря зі значними коливаннями поточного теплового навантаження і зона без коливань. Пропонований спосіб регулювання холодопродуктивності дозволяє підвищити ефективність використання встановленої холодопродуктивності в поточних кліматичних умовах.
The efficiency of refrigeration capacity regulation in ambient air conditioning systems = Ефективність регулювання холодопродуктивності в системах кондиціювання зовнішнього повітря / E. Trushliakov, A. Radchenko, M. Radchenko, S. Kantor, O. Zielikov // Матеріали XI міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". В 2 т. – Миколаїв : НУК, 2020. – Т. 1. – С. 475–480.
Keywords: annual refrigeration energy production; design refrigeration capacity; current cooling load; річне виробництво холоду; розрахункова холодопродуктивність; поточна холодопродуктивність