Зміна територіальної підсудності судових справ в умовах воєнного стану - Достдар Р. М.; Лозицька О. В.; Dostdar R.; Lozytska O. (My University, 2024)
В тезах розглядається питання зміни підсудності судових справ в умовах воєнного стану. Були досліджені нормативно-правові акти та судові розпорядження, що регулюють діяльність органів судової влади в питаннях зміни територіальної підсудності цивільних справ.
Change Of Territorial Jurisdiction Of Court Cases Under The Conditions Of Martial State
Достдар, Р. М. Зміна територіальної підсудності судових справ в умовах воєнного стану = Change Of Territorial Jurisdiction Of Court Cases Under The Conditions Of Martial State / Р. М. Достдар, О. В. Лозицька // Матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 833–836.
Keywords: підсудність; суд; судова влада; воєнний стан; провадження; jurisdiction; court; judicial power; martial law; proceedings