Адаптивні методи фізичного виховання для інклюзивних освітніх середовищ - Ложенко К.В.; Молотильнікова В.С. («МОГИЛЯНСЬКІ ЧИТАННЯ – 2024: Досвід та тенденції розвитку суспільства в Україні: глобальний, національний та регіональний аспекти», 2024)
Актуальність даної теми обумовлена зростаючою необхідністю забезпечити всім учням рівні можливості для фізичного розвитку, незалежно від їхніх фізичних, психічних чи соціальних особливостей. У сучасному суспільстві особлива увага приділяється інтеграції дітей з особливими освітніми потребами в загальноосвітні заклади, що вимагає розробки та впровадження адаптивних методів навчання та виховання.
Адаптивні методи фізичного виховання для інклюзивних освітніх середовищ / К.В. Ложенко, В.С.Молотильнікова // Могилянські читання – 2024 : Досвід та тенденції розвитку суспільства в Україні : глобальний, національний та регіональний аспект. 2024. С. 197-200
Keywords: АФВ; фізичне виховання; інклюзія